Da li mogu za vikend povećati grudi?

by | 14.10.2019

Ukoliko ste zdrava osoba i želite samo povećanje grudi implantima, tj ako vam nije potrebna rekonstrukcija grudi i podizanje, možete zakazati termin u subotu , doći u bolnicu na zakazani termin i toga dana biti operisan i u nedelju sa novim grudima otići kući.

Pre operacije hirurg će vam indikovati preoperativnu pripremu u koju spada laboratorijska dijagnostika, pregled interniste-kardiologa, pregled anesteziologa i nakon toga će nakon dogovora sa vama o veličini i obliku vaših grudi uraditi operaciju.

Operacija traje oko sat vremena. Nakon nje ostajete u bolnici do jutra i potom možete napustiti bolnicu.

Skidanje konaca je nakon 15 dana a možete ih skinuti kod svog hirurga ili u mestu svog stanovanja kod nekog drugod doktora. Ovo je naročito pogodno za pacijente koji žive u inostranstvu.

Kada je u pitanju rekonstrukcija grudi ili podizanje ,a sto je često potrebno kod žena koje su radjale više puta ili onih koje su imale velike grudi pa su smrsale i grudi su im se opustile,tada je operacija nešto komplikovanija i zahtevnija. Traje izmedju dva i tri sata i nekada je potrebno da se u bolnici provede dan više.

Naši hirurzi uspešno obavljaju ove operacije dugi niz godina.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *