Lepe grudi su simbol ženstvenosti, seksipila i materinstva

by | 14.10.2019

Danas je sve vise žena koje zahvaljujući estetskim operacijama imaju savrsen izgled i veličinu grudi, pa žene koje imaju prirodne grudi, a koje najčešće nisu savršene, gube bitku za svog muškarca ili gube bitku sa svojim samopouzdanjem.

Možemo to postaviti i kao : “Ako me gleda kroz grudi taj mi i ne treba“ ali će Vam svakako biti žao kada muškarac koji se Vama dopadne bude u zagrljaju one sa lepšim ili silikonskim grudima a ne u Vašem.

Ne smete, drage moje, zanemariti uticaj grudi na rasudjivanje muškarca.

Važno je da znate da i Vaše grudi mogu biti isto tako lepe i velike i podignute i jednake.

Lepe i velike grudi će vam naravno dati samopouzdanje i sigurnost u sebe a ne fakultetsku diplomu ,a nju mozda imate ili ne, a i nije vam više ni bitna za ovu situaciju.

Grudi se mogu i trebaju povećati ili korigovati u situacijama ako: se nakon puberteta nisu razvile do željene veličine ili se većim grudima postiže ravnoteža u odnosu na jači donji deo tela, ili su oblika koji ne odgovara, ili su smanjenje nakon gubitka kilograma ili trudnoće i dojenja, ili su opuštene nakon porodjaja ili od godina.

Operacija je jednostavna, laka i relativno bezbolna. Traje od 40 min do jedan sat. Rezovi se prave najčešće ispod dojke, oko bradavice a može i u pazuhu ili oko pupka.

Silikonski implanti se stavljaju ispod žlezde, ispod fascije ili ispod mišića. Mlečna žlezda ostaje neoštećena i ono sto vas brine može se kontrolisati nakon operacije i implanti ne deluju kancerogeno na nju.

Implanti mogu biti okrugli ili kruskasti nisko srednje i visoko profilni a zajedno sa vasim hirurgom odlučite kakve grudi želite.

Nakon operacije grudi su lepe a nakon protoka vremena još lepše. Bolovi su zanemarljivi jer ste jako srećni zbog izgleda.

Prvo što uradite nakon operacije pokazujete grudi najboljoj drugarici a potom i onom koga volite. „Zadovoljna i srećna sada koračam ulicom“ rečenica je koju najčešće čujem nakon operacije grudi.

Ako bih rekao da je to i rečenica „doktore volim vas “ bio bih neskroman.

U svakom slučaju volim ovaj deo svog posla a isto tako i hrabre i odlučne žene.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *